Till senaste kommentaren

2 grenar i företaget - finns stöd i programmet?

Hej.
Har en enskild firma där ja sysslar med massage , personlig träning mm. Nu tänkte ja utöka med att börja inmportera träningskläder. Enligt skatteverket så är det skilda bokföringar men vid beskattning och moms slås dom ihop. Kan ja i de programmet jag har köra 2 separata bokföringar som sedan vid ev: bokslu slås ihop med automatik?
Johan Heilborn

Kommentarer

 • Hej Johan,

  Du borde inte behöva ha två skilda bokföringar för detta, undra om det blivit något missförstånd av Skatteverket, jag skulle dubbelkolla detta! Du kan skapa egna försäljningskonton för del 1 respektive del 2 om du vill, på så vis kan du i en resultatrapport särskilja intäkterna för de olika delarna, detta går givetvis att göra med kostnadskontona också men det blir många konton då...

  Kostnadsställeredovisning kallas det om man vill i konteringsrutan kunna använda ett konto men fördela beloppet på ett specifikt kostnadsställe (som t.ex. massage och träningskläder), den funktionen finns dock inte i BL Ekonomi, däremot i vårt andra program BL Bokföring. Du kan läsa mer om funktionen nedan och återkomma om det skulle vara aktuellt att byta program osv.

  http://blasupport.blinfo.se/artiklar/tidredovis...

  M v h

  Anders Engman Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

För att kommentera måste du ha en aktiv licens på BL Ekonomi. Ange kunduppgifter