Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Får inte upp kontoplan

Hej!
När jag vill få fram en kontoplan kommer det en ruta upp som det står en massa konstigt i. Kommer inte vidare utan kan bara stänga denna ruta.
Med vänlig hälsning
Susanne Kimfors Kundnr: 389220

Kommentarer

 • Hej Susanne

  Behöver mer utförlig information.
  Vad specifikt står det i denna ruta som dyker upp?
  vill du skriva ut kontoplanen eller vill du registrera i verifikation coh det är konteringsguiden som kommer upp automatiskt?

  Anna Support
 • Hej Anna!
  Jag vill ha en utskrift över kontoplan på skärmen.
  När det inte gick så försökte jag ändra namn på ett konto men det gick inte det heller. Har gjort det förr.
  Så här står det i rutan: org.springframework.remoting.RemoteinvocationFailureExeption:invocation of method... det står ännu mer, behöver du veta vad? Går ej att kopiera.

  Med vänlig hälsning
  Susanne

 • Hej!

  Vilken version av programmet har du? Kontrollera att du har den senaste versionen som heter BL Ekonomi 3.0.7. Om du inte har det ska du uppdatera programmet via Hjälp - Sök Uppdateringar. Återkom här om det här inte hjälper dig!

  Linda Support
 • Tack, det funkar efter uppdatering.

 • Jag har samma problem, men fel-rutan kommer upp direkt när jag startar BL Ekonomi och låser programmet så jag inte kan göre någonting; jag kan t ex inte uppdatera (jag har version 4.0.7 och 4.0.11är den aktuella versionen). Det står också "Hämtar organisationsuppgifter. Var god vänta" i en mindre ruta. Tyvärr är allt låst och jag kan inte göra någonting mer än att stänga ner programmet med aktivitetshanteraren. Vad göra?

 • Hej Lars!

  Vissa kunder drabbades av problem vid övergång från 4.0.7 till nyare version. Lösningen är allt som oftast att göra en ominstallation av programmet. Du kan läsa mer om detta här:

  För Windows: http://ble.blinfo.se/laddaner/installation/
  För Mac: http://ble.blinfo.se/laddaner/installation-mac/

  Skulle detta inte hjälpa, eller om du känner att du vill ha hjälp med detta steg så får jag be dig att ringa in till oss, så kan vi via en fjärrstyrning rätta till problemet. Du når oss på 0650-541405.

  Mvh,

  Markus Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

För att kommentera måste du ha en aktiv licens på BL Ekonomi. Ange kunduppgifter